Wonen met zorg van Vecht en IJssel

Voor senioren met dementie is er in Zuylenstede de afdeling Gekoesterd Wonen. In twee kleinschalige woongroepen wordt zorg geboden aan 32 senioren die niet meer zelfstandig kunnen wonen en leven. In een veilige omgeving krijgen zij 24-uurs zorg van een toegewijd zorgteam met specialisten. Voor Gekoesterd Wonen is een Wlz-indicatie nodig van het CIZ met Wzd-aanvulling.  

Virtuele 3600 rondleiding

U kunt alvast een kijkje nemen in één van de zorg-appartementen middels een virtuele 360 rondleiding.
Met behulp van uw muis `loopt` u door het appartement en kunt u rondkijken (Houd uw linker muisknop ingedrukt).
Door op de pijltjes te klikken gaat u naar een volgende ruimte.
Klik op de microfoontjes om meer informatie over diverse onderwerpen te horen.

 

Verzorgd Wonen

Vecht en IJssel biedt in Zuylenstede intramurale zorg (Verzorgd Wonen) aan senioren met een zwaardere zorgvraag. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen zorgappartement in de zorgvleugel, met ook eigen sanitair.

Vecht en IJssel is verantwoordelijk voor alle zorg. Daarnaast worden alle maaltijden door Vecht en IJssel verzorgd en worden er diverse activiteiten georganiseerd voor bewoners. Samen met u of uw naaste wordt bepaald welke zorg en ondersteuning nodig is en welke rol u of uw naaste daarin kunt hebben. Ook bespreken we graag met u of uw naaste welke hobby’s en interesses er zijn, om te bekijken wat wij daarin kunnen betekenen. Dit kan eventueel samen met uw naasten of één van onze vele vrijwilligers. Voor Verzorgd Wonen is een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) van het CIZ nodig.